A styled corporate awards dinner concept, designed using recycled and reclaimed items to reflect the recycling & waste management company hosting it. Set within a disused cotton mill, with crumbling painted brick walls, industrial iron columns and ceiling height windows to flood the space with natural light.

We designed and made bespoke wall graphics, hanging floral structures, scaffolding benches and chalkboard table tops as the main table feature.

Cheese & Port table styling with bespoke lettering, individually designed stationery, cheese platters, wrapped mini pies served on a rustic boards came together as an alternative to the more traditional dessert table. Branded beer mats, chalkboard bar tables and a styled lounge area with

branded soft furnishings completed the look.

Event Styling + Design | Lemonbox Studios

Stationery + Signage | Lemonbox Studios

Photographs | The Gibsons

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

Unit B3-1-F, 15 Edison Street, Glasgow, G52 4JW  |  info@lemonboxstudios.com

© 2018 by Lemonbox Studios Ltd.